viernes, 13 de mayo de 2011

FINA

12 Maig 2011 ( publicada el 13 al ser impossible el 12 per manteniment de Blogger  )
Nom: FINA
Lloc: la felipa, Cadaqués

La Fina és la mare de la Carla, una amigueta de la meva filla Isil, sovint ens trobem quan portem les nenes al cole, a les 3 del migdia pujant la pujada de després de la felipa, i quina pujada!...normalment treiem la llengua els dos, mentre que les nenes van saltant a corda... és una persona que dóna la sensació de que li pots demanar el que sigui, perquè si pot ho farà.. treballa a la peixateria del Super i per mi trenca el tòpic del seu gremi, perquè és molt discreta... a part de professional és clar!!!, l’Angels em diu que li agraden molt les sabates i també em fixo que li agrada anar ben pentinda, a part d’això, sé que és molt de la seva familia germanes i germans, entre ells el Jordi l’homu de la Judith, i per ells se també que la Fina és una gran cuinera i que acostumen a trobar-se amb qualsevol excusa per a fer un bon àpat, i és que els Descamps són de vida!!!

La Fina es la madre de la Carla, una amiguita de mi hija Isil, a menudo nos encontramos cuando llevamos las niñas al cole, a las 3 del mediodía subiendo la subida de después de la Felipa, y qué subida!... normalmente sacamos la lengua los dos, mientras que las niñas van saltando a cuerda... es una persona que da la sensación de que le puedes pedir lo que sea, porque si puede lo hará.. trabaja a la pescadería del Super y por mí rompe el tópico de su gremio, porque es muy discreta... aparte de profesional está claro!!!, Angels me dice que le gustan mucho los zapatos y también me fijo que le gusta ir bien peinada, aparte de esto, sé que es mucho de su familia hermanas y hermanos, entre ellos Jordi el “homu” de Judith, y por ellos se también que la Fina es una gran cocinera y que acostumbran a encontrarse con cualquier excusa para hacer una buena comida, y es que los Descamps son de vida!!!




1 comentario:

  1. M'agradaría posar-me en contacte amb aquesta persona, la conec de quan ella vivía a Igualada, sería posible d'alguna manera (preferiblement email)? Gràcies.

    ResponderEliminar