domingo, 6 de noviembre de 2011

RAFA

6 NOVEMBRE 2011
Nom: RAFA
Lloc: Passeig, Cadaqués

Al nostre projecte no podia faltar en Rafa de CanRafa, aquest Cadaquesenc és tota una institució a Cadaqués, una persona que a primera vista sembla molt reservat però que demostra ser un gran conversador, agradable i proper, apart de regentar un dels millors restaurants de Cadaqués, ténen les Caves MF Perafita des del 2000, en un principi només eren uns poques hectàrees però la implicació dels seus fills ha fet que la vinya creixés i que assolís un nivell impensable per un vi tant jove, el seu vi blanc “Perafita” ha guanyat una medalla d’or a nivell estatal i 2 medalles de plata a nivell mundial aquest any a Brusel.les ... quasi res! Li pregunto quin és el secret, i dedueixo que bàsicament n’hi ha tres, primer de tot la terra de la muntanya de Perafita rica en Liquarella, ó pisarra, que li dóna el sabor especial, el treball en familia, una família unida que fan pinya, l’Esther en Rafael i la Jorgina no han deixat mai sols els seus pares i per això d’una senzilla vinya ha crecut fins arribar a tenir nom de marca i en tercer lloc el tractar bé la terra...”si la tractes bé et respòn de la mateixa manera” ... felicitats! us ho mereixeu...en Rafa i la Carmen porten 31 anys junts i és molt bonic com es parlen entre ells, hi ha complicitat i també saben fer broma d’on es nota que s’estimen molt!

En nuestro proyecto no podía faltar Rafa de CanRafa, este cadaquesenc es toda una institución en Cadaqués, una persona que a primera vista parece muy reservado pero que demuestra ser un gran conversador, agradable y cercano, aparte de regentar uno de los mejores restaurantes de Cadaqués, tienen las Cavas MF Perafita desde el 2000, en un principio sólo eran unas pocas hectáreas pero la implicación de sus hijos ha hecho que la viña creciera y que alcanzara un nivel impensable para un vino tan joven, su vino blanco “Perafita” ha ganado una medalla de oro a nivel estatal y 2 medallas de plata a nivel mundial este año en Bruselas ... casi nada! Le pregunto cuál es el secreto, y deduzco que básicamente hay tres, ante todo la tierra de la montaña de Perafita rica en Liquarella, ó pizarra, que le da el sabor especial, el trabajo en familia, una familia unida que cierran filas, Esther, Rafael y Jorgina no han dejado nunca solos a sus padres y por ello de una sencilla viña ha crecido hasta llegar a tener nombre de marca y en tercer lugar el tratar bien la tierra ... "si la tratas bien te responde de la misma manera "... felicidades! os lo merecéis ... Rafa y Carmen llevan 31 años juntos y es muy entrañable oir cómo se hablan entre ellos tan complices y también saben bromear, se nota que se quieren mucho! 





No hay comentarios:

Publicar un comentario