viernes, 22 de julio de 2011

MARISA

22 JULIOL 2011
Nom: MARISA
Lloc: Devant del Casino, Cadaqués

A la Marisa la conec poquet, de portar els nens al cole, es una mami que sempre coincidim a l’escola portant el seu petit, quan la veig penso en la cançó aquella..” por un beso de la flaca yo daría lo que fuera....” i és que està molt prima però està esplèndida, guapa guapa i amb una piga picardia sobre el llavique li dóna un aire sexi... no sé ben bé de què treballa però es veu que està en forma, segur que practica algun esport.. a la foto m’agrada perquè sintonitza amb mi i em diu OK! Gràcies Marisa!!!!

A Marisa la conozco poquito, de traer los niños al cole, es una mami que siempre coincidimos en la escuela trayendo su pequeñin, cuando la veo pienso en la canción aquella..” con un beso de la flaca yo daría lo que fuera....” y es que está muy delgada pero está espléndida, guapa, guapa y con una peca picaresca sobre el labio que le dá un aire sexy…, no sé muy bien de que trabaja pero se ve que está en forma, seguro que practica algún deporte.. en la foto me gusta porque sintoniza conmigo y me dice OK! Gracias Marisa!!!!


1 comentario:

  1. La meva lobaaaa!!!! Que fa aquí? Doncs jo sí que la cònec, però per desgracia ara la tinc lluny. No nomès és sexy, sino que a mès a mès és una gran persona i com es pot apreciar a la foto, també destaca per el seu bon humor, sempre té a punt un somriure per nosaltres i és una missió imposible no riure amb ella. Ay!!!! Quines ganes de tornar a la patria i podernos retrovar. Lobaaaaaa!!! A l'agost t'aniré a veure a Cadaqués!!!!

    ResponderEliminar