sábado, 26 de noviembre de 2011

ESTEVE I MARINA

26 NOVEMBRE 2011
Nom: Esteve i Marina
Lloc: Es Cantó, Cadaqués

Avui l’Esteve i la Marina m’han obert es seu cor de bat a bat... És un dia de tramuntaneta freda, bufa amb alegria i aixeca l’ànima, el sol llueix radiant al cel de novembre, un mes que ha estat feixuc per l’Esteve i la Marina, el passat 3 de Novembre en Marc hauria fet 18 anys, majoria d’edat... ja fa quatre anys que va marxar tot content amb la seva moto nova, quatre anys de dol que han passat junts, i no són dos persones sino una, l’amor pel seu fill és tan gran que el fet de que els deixés els ha unit com mai, juntament amb la Sandra, la seva filla han fet pinya, tots tres han plorat junts, tots tres s’han recolzat en els moments de venir-se a baix, i tots tres estan aprenent a viure una altra vegada, m’emociona saber que avui ha estat el primer dia en que de nou i després de tant de temps s’han assegut en una terrassa a prendre algo, van deixar de fer-ho ja que fa un temps els era massa dolorós, m’agrada haver-ho pogut compartir amb ells, i parlar amb ells, m’he emocionat amb les seves paraules i he hagut de contenir les ganes d’abraçarlos, sí ho he fet amb cor i ànima... avui amb l’Esteve i la Marina, hem estat quatre prénent l’aperitiu a la terrassa d’es Cantó tot i que la Sandra no ha vingut, però l’agradable record d’es seu fill ens ha acompanyat tota l’estona, al igual que els acompanya al dia a dia, aquesta llumeta que no s’apaga és l’indicador d’un gran amor etern, l’amor que els ajuda a viure... i jo humilment he volgut fer-los protagonistes avui de la nostra família, d’aquest blog, personalment m’afalaga i m’encanta que tal i com ells m’han explicat el One day One Portrait ha aconseguit que anéssin a dormir amb un somriure i amb l’esperança de que l’endemà el tornarien a trobar al mateix lloc, a casa seva, a l’ordinador del menjador, als seus cors...

Hoy Esteve y Marina me han abierto sus corazones... Es un día de tramunaneta fresquita ya, sopla con alegría y activa el alma, el sol luce radiante en el cielo de noviembre, un mes que ha sido un poco largo para ellos, el pasado 3 de Noviembre, Marc su hijo habría cumplido 18 años, su mayoría de edad... ya hace cuatro desde que se fue alegremente con su flamante moto nueva, cuatro años de duelo que han pasado juntos, unidos, no son dos sino una persona, el amor por su hijo es tan grande que el hecho de que les dejara les ha unido como nunca, juntamente con Sandra, su hija, se han unido como una piña, han llorado juntos, se han apoyado entre ellos en los momentos de venirse a bajo y los tres están aprendiendo a vivir de nuevo, me emociona saber que hoy ha sido el primer día en que se han sentado de nuevo en una terraza a tomar algo , dejaron de hacerlo ya que era demasiado doloroso, me encanta haberlo compartido con ellos, me he emocionado con sus palabras y he contenido las ganas de abrazarles, sí lo he hecho desde mi corazón... hoy con Esteve i Marina eramos cuatro tomando el aperitivo aunque su hiija Sandra no ha venido, el agradable recuerdo de su hijo nos ha acompañado todo el rato, al igual que les acompaña día a día, esta lucecita que no se apaga es el indicador de un gran amor eterno, el amor que nos ayuda a vivir ... y yo humildemente he querido hoy hacerles protagonistas de nuestra familia, de este blog, personalmente m’enorgullece que tal como me han contado el One day One Portrait ha conseguido que se fueran a dormir con una sonrisa y con la esperanza de que al día siguiente volvería a estar en el mismo sitio, en su casa, en el portátil del comedor, en sus corazones...


3 comentarios:

  1. Aquesta és la foto més maca de tota la colecció. Un petó molt gran als meus amics.

    ResponderEliminar
  2. Sempre genial, aquest cop t'has superat, Oscar. Emotiu relat d'unes bellíssimes persones com l'Esteve i la Marina.

    ResponderEliminar
  3. esteve.marina.sandra.marc29 de noviembre de 2011, 18:46

    Óscar , nomès tenim paraules d´agraïment per tù , per haver contat amb nosatrus en aquest projecte teu , oneday, retrat viu de cadaquès.

    ....I , volem fer extensiu l´agraïment a totes ses persones que han volgut deixar es seu comentari , o senzillament , reconfortar-mos escrivint "m´agrada".
    El camí es fa un xic menys dur quan veus que tens tanta gent que t´anima a tirar endevant , que intenta entendre tant dolor.
    Compartir una estona amb tù va estar un plaer.
    Ens has emocionat molt amb es teu "retrat".
    un petó ben gran.
    esteve.marina.sandra.marc

    ResponderEliminar