martes, 19 de abril de 2011

CARO

19 Abril 2011
Nom: CARO
Lloc: MERCADONA

Hem fet una parada al Mercadona per a repostar... i entre el mig Cadaqués que trobrem, gairebé xoquem amb la Caro, quina alegria, ens posem a xerrar i en cinc minuts ens posem al dia doncs no és fàcil trobar-la treballa a l’Ajuntament i la seva taula és per a fer una foto papers i papers i més papers això sí tot dins un estricte ordre, tal i com és ella. Ara feia dies que no parlavem i ho aprofitem, sempre és un goig trobar-la,  te una mirada xispejant és dolça però dolça, sempre llueix un somriure envejable, i el seu to de veu reconforta..... Una altra dona encantadora i de bandera!!!!

Hemos parado en el Mercadona para repostar... y entre el medio Cadaqués que allí encontramos, casi choco de frente con la Caro, que alegría, en cinco minutos de conversación ya nos hemos puesto al día, pues no es fácil encontrarla, Caro trabaja en el Ayuntamiento y su mesa es para fotografiar, papeles y más papeles aún así todo dentro de un estricto orden, tal y como es ella. Ahora hacía días que no hablabamos y lo aprovechamos, siempre es una gozada encontrarla, su mirada es chispeante es dulce pero dulce, siempre luce una sonrisa envidiable y su tono de voz reconforta.... Otra mujer encantadora y de bandera!!!!

3 comentarios:

  1. pues si sa meu dona es una persona maravellosa

    ResponderEliminar
  2. M'ha costat de trobar-te amb tantes fotos, però SÍ! aquí estàs! Continues igual de maravellosa! Un petó i una forta abraçada des de Garriguella!! Dolors & Benet

    ResponderEliminar