viernes, 7 de enero de 2011

L' ANDREU

07 Gener 2011
Nom: L’ANDREU
Lloc: Carrer curós, Cadaqués
L'Andreu és l'ànima de Cadaqués, un ser màgic i especial que trobes a qualsevol hora, potser el lleves a les 7 del matí per fer fotos i et trobes l'Andreu, ó vas de "festa" i arribes a casa a les 5 del matí  i a qui et trobes? l'Andreu!, sempre parlant amb gent, normalment dones i és que també és molt "gentlemen". Amb ell pots passar hores descobrint els secrets de Cadaqués, sempre amb aquesta serenor i amabilitat que el caracteritza,que fa que es pari el temps dolçament, explicant anècdotes de Cadaqués...És curiós, perquè ha estat la primera persona que al fer-li la foto ha girat la cara, i jo li demano ...“ millor si em mires a la càmara”... i em respón... “ no s’ha de mirar mai la càmara”... i es posa de perfil. Ha estat tant rotund que el respecto i li faig la foto d'avui.
L'Andreu el conec de fa bastant de temps, quan estava la Felipa vaig tenir l'honor de treballar davant casa seva, els "Vinos Alicia", i ell i l'Alicia ens van alegrar aquells dies, i vem compartir una època molt bonica, són molt bona gent i un dels "piropos" més grans que m'han dit mai és preguntar-me si l'Angels i jo som família d'ells.Un petó Andreu ...i per l'Alicia també!

Andreu es el alma de Cadaqués, un ser mágico y especial que encuentras a cualquier hora, quizás te levantas a las 7 de la mañana para hacer fotos y te encuentras Andreu, ó vas de "fiesta" y llegas a casa a las 5 de la mañana y a quien te encuentras? a Andreu!, siempre hablando con gente, normalmente mujeres y es que también es muy "*gentlemen".Con él puedes pasar horas y horas descubriendo los secretos de Cadaqués, siempre con esta serenidad y amabilidad que lo caracteriza, que hace que se pare el tiempo dulcemente, explicando sus anécdotas de Cadaqués...Es curioso, porque ha sido la primera persona que al hacerle la foto ha girado la cara, y yo le pido ...“ mejor si me miras a la cámara”... y me ha respondido... “ no se tiene que mirar nunca la cámara”... y se pone de perfil. Ha sido tan rotundo que lo respeto y le hago la foto de hoy.
Andreu lo conozco de hace bastante de tiempo, cuando estaba en la Felipa tuve el honor de trabajar ante casa suya, los "Vinos Alicia", y él y Alicia nos alegraron aquellos días, y nos acogieron a Cadaqués ,compartimos una época muy bonita, son muy buena gente y uno de los "piropos" más grandes que me han dicho nunca es preguntarme si mi mujer Angels y yo somos familia suya. un beso Andreu ...y para Alicia también!..

No hay comentarios:

Publicar un comentario