domingo, 30 de enero de 2011

ISIL

30 Gener 2011
Nom: ISIL
Lloc: Pablo Ruiz Picasso, Cadaqués
Avui hem tornat a creure en la màgia, després de sis anys esperant, aquesta nit el ratolinet Pérez a vingut a veure la meva filla Isil de 6 anys, lo curiós és que no s’ha emportat la denteta, i sabeu perquè? Perqué la isil li va escriure...”no t’amportis sa dent si us plau”... i té el dineret,la sorpresa i la denteta...Què puc dir de la Isil, és la nostra il.lusió, és la filla esperada, un ser més que especial, estimadíssima al quadrat, la meva reina, el meu despertar amb alegria, la meva cançoneta abans d’anar a dormir...els fills vénen a casa nostra a ensenyar-nos el que és la vida, l’amor incondicional, són le motor del nostra amor ,la gasolina de les nostres emocions i els focs artíficials a les pupil.les...dolçeta meva avui ja t’has fet gran, queda enrera la denteta, la inocència ,la mirada confiada...i queda endavant el món, la vida amb nosaltres! T’estimem Isil!

Hoy hemos vuelto a creer en la magia, después de seis años esperando, esta noche el Ratoncito Pérez a venido a ver mi hija Isil de 6 años, lo curioso es que no se ha llevado la dientecita, y sabéis porqué? Porqué la Isil le escribió...”no t’amportis sa dent si us plau”... y tiene la monnedita, la sorpresa y la dientecita...Qué puedo decir de la Isil, es nuestra ilusión, es la hija esperada, un ser más que especial, queridíssima al cuadrado, mi reina, mi despertar con alegría, mi cancioncita antes de ir a dormir...los hijos vienen a casa nuestra a enseñarnos lo que es la vida, el amor incondicional, son el motor del nuestra amor, la gasolina de nuestras emociones y los fuegos artíficiales en las pupilas...querida mía hoy ya te has hecho mayor, queda atrás la dientecita, la inocéncia ,la mirada confiada...y queda adelante el mundo, la vida con nosotros! Te queremos Isil!

2 comentarios:

  1. Oscar m´has emocionat!
    has aconsseguit que tornin a lliscar per ses meus galtes aquestes ja habituals "perletes salades"que surten tan facilment des meus ulls.
    Avui has aconsseguit dir ses paraules que m´haguès agradat dir i no sè explicar, per dir QUE FELIÇ SOC AL SE MARE.i saber explicar que son es fills.
    Gràcies per aquests moments dolços i entranyables que ens regales cada dia.

    ResponderEliminar