domingo, 2 de enero de 2011

LA CATI LIMÓN

¡02 Gener 2011
Nom: LA CATI LIMÓN
Lloc: carrer curós, Cadaqués

Avui ha sigut molt bonic: arrivo a la galeria i em trobo un “limón” a la porta amb una inscripció de “Bon Any”, a continuació passa la Cati Limón i em saluda amb la seva energia típica “ Bon dia Muchachote!”... i penso.. aquesta és la meva! I li demano a l’encantadora Cati de fer-li la foto amb el “Limón”...jejeje..és perfecte! Això s’en diu sincronicitat. La Cati és la persona més positiva i alegre que conec, suposo que també deu tenir mals dies, però jo sempre la he vista amb aquesta alegria de viure, per ella es va fer la pelicula “Que bello es vivir” perquè ho demostra cada dia. Mai he entès com es pot dir “Limón” perquè no és gens àcida, jo diría més aviat que és com una mandarina d’aquelles tan dolcetes..ummmmmm! petons Cati!

Hoy ha sido muy bonito: llego a la galería y me encuentro un limón en la puerta con una inscripción de “Buen Año”, a continuación pasa la Cati Limón y me saluda con su energía típica “ Buenos días Muchachote!”... y pienso.. esta es la mía! Y le pido a la encantadora Cati de hacerle la foto con el Limón...jejeje..es perfecto! Esto se dice sincronicidad. La Cati es la persona más positiva y alegre que conozco, supongo que también debe de tener malos días, pero yo siempre la he visto con esta alegría de vivir, por ella se hizo la pelicula “Que bello se vivir” porque lo demuestra cada día. Nunca he entendido cómo se puede llamr “Limón” porque no es nada ácida, yo diría más bien que es como una mandarina de aquellas tan dulces..ummmmmm! besos Cati!





1 comentario:

  1. Per mi la Cati sempre ha estat "limón" cent per cent!!!
    Fresca, alegre, viva ... com el "limón" que amb el seu inigualable aroma fresc i net ho millora TOT!!! siguin menjars,cocktails, colònies , sabons ... o la vida mateixa!!!
    Estic encantada d'haver-la conegut i d'haver compartit amb ella moments tan singulars!!!!
    Li desitjo tota la SORT del món i un camí ben LLARG!!!!!
    Pilar

    ResponderEliminar