lunes, 28 de febrero de 2011

AHMED

28 Febrer 2011
Nom: AHMED
Lloc: Casino, Cadaqués
Amb vosaltres tot un mestre d’aixa... l’Ahmed, ell, juntament amb el Quico i el Marcelino són dels últims mestres d’aixa de Cadaqués, un ofici noble fet per persones nobles, en via d’extinció.
L’Ahmed, té la mirada clara, neta, és simpàtic i divertit per naturalesa, però a l’hora té un punt seriós, i ho és també quan cal. En el fons és un tros de pa.
Té la sang blaugrana, i disfruta veient els partits amb companys infatigables de cervesetes al Bar de Dalt, això sí “sempre ben fresca, la cervesa, si no és freda no m’agrada” diu sovint.
A més es el pare de la Salma, inseparable amiga de la meva filla, cosa que fa que coincidim en bastants moments i situacions.

Con vosotros todo un maestro de aixa... Ahmed, él, junto con Quico y Marcelino son de los últimos maestros de aixa de Cadaqués, un oficio noble hecho por personas nobles, en vía de extinción.
Ahmed, tiene la mirada clara, limpia, es simpático y divertido por naturaleza, pero a la hora tiene un punto serio, y lo es también cuando hace falta. En el fondo es un trozo de pan.
Tiene la sangre azulgrana, y disfruta viendo los partidos con compañeros infatigables de cervecitas al Bar de Dalt, eso sí “siempre muy fresca, la cerveza, si no es fría no me gusta” dice a menudo.
Además es el padre de Salma, inseparable amiga de mi hija, cosa que hace que coincidimos en bastantes momentos y situaciones.

No hay comentarios:

Publicar un comentario