martes, 22 de marzo de 2011

KATÚ

22 Març 2011
Nom: KATÚ
Lloc: Casino, Cadaqués

Catherine ,o Katú com li diem carinyosament és tota una senyora , elegant, guapa, amb “charme” i “savoir faire”, té un rostre que em recorda una escultura de marbre blanc de mitologia grega, igual que la seva pintura de tipus clàssic, centrada en el cos humà... Ve de París i fa 2 anys que ha tornat a Cadaqués, és intel.ligent i és molt agradable parlar amb ella, li pregunto pel seu estudi de París i si ho enyora i em diu “... estoy siguiendo el hilo de Ariane” Oh! em cita el mite del Fil d’Ariane, on Teseo derrota al Minoture i pot sortir del laberint gràcies al fil que Ariana, la seva enamorada li va acosellar lligar... “lliga un cap del fil a l’entrada del laberint ves deixant anar i així podràs trobar la sortida”... que bonic! És com la vida en sí, el fil de la vida que seguim tots, anem vivint i fent amistats noves , viatjant per diferents ciutats, cultures i països durant tota la vida i a cada lloc hi deixem un fil lligat, les amistats, que fan que sempre poguem tornar a aquell lloc i retrobar un bon amic, això és la vida!

Catherine , o Katú como la llamamos cariñosamente , es toda una dama , elegante, guapa, con “charme” y “savoir faire”, tiene un rostro que me recuerda una escultura de mármol blanco de mitología grega, igual que su pintura de tipo clásico, centrada en el cuerpo humano... Viene de París y hace 2 años que ha vuelto a Cadaqués, es inteligente y muy agradable el hablar con ella, le pregunto por su estudio de París y si lo echa de menos y me dice “... estoy siguiendo el hilo de Ariane” Oh! me cita el mito del Hilo de Ariane donde Teseo derrota al Minoturo y puede salir del laberinto gracias al hilo que Ariana, su enamorada, le aconsejó ... “ata una punta del hilo a la entrada del laberinto y ve soltando y así podrás encontrar la salida”... que bonito! Es cómo la vida misma, el hilo de la vida que seguimos todos, vamos viviendo y haciendo amistades nuevas , viajando por diferentes ciudades, culturas y países durante toda la vida y en cada lugar dejamos un hilo atado, las amistades, que hacen que siempre podamos volver a aquel lugar y reencontrar un buen amigo, así es la vida!

1 comentario:

  1. M'ha encantat el comentari que has fet sobre els fils i les amistats. Enhorabona per aquest projecte de one day one portrait! Natalie

    ResponderEliminar