domingo, 9 de octubre de 2011

ANGELES

9 OCTUBRE 2011
Nom: ANGELES
Lloc: Es Caials, Cadaqués

Avui he tingut el plaer indescriptible de pendre’m una, ó més d’una, copes de cava ni més ni menys que amb la Penélope Cruz, us puc dir que és un encant de dona, tímida, no ho hagués dit mai amb lo famosa que és, em comenta que té una doble a Cadaqués que es diu Gelis, que quan està a Hollywood li pregunten “ Oye tu eres igual que la Gelis de Cadaqués!”... forma part de les Akelarre Sisters, una noia que se li assembla molt, el mateix glamour, els mateixos ulls marrons saltons, aquest “body”de peli.lícula tan ben fet i la mateixa senzillesa al parlar i aquest baixada d’ulls que enamoren a qualsevol...i maca ... molt maca... ja fa dies que la volia fotografiar, però està molt liada cap aquí i allà ... avui ha estat un dia de sort, una tarda molt agradable, converses mirant el mar mentre la tramuntana ens refresca les idees, envoltat d’amigues i de bons amics i prenent cava fresquet...Què mes vull?

Hoy he tenido el placer indescriptible de tomarme una copita, o más de una copas de cava ni más ni menos que con Penélope Cruz, os puedo decir que es un encanto de mujer, tímida, no lo hubíera dicho nunca con lo famosa que es, me comenta que tiene una doble en Cadaqués, Gelis se llama, que cuando esta en Holiwood le comentan “Oooye tu eres igual que la Gelis de Cadaqués” ... forma parte de las Akelarre sisters, una chica que se le parece muchísimo, el mismo glamour, los mismos ojos marrones saltones, este body de película tan bien hecha y la misma sencillez en el hablar que enamoran a cualquiera... y guapa... muy guapa... ya hace días que la quería fotografiar, pero está muy liada p’aqui p’allà ... hoy he tenido suerte, ha sido una tarde muy agradable, conversaciones mirando al mar mientras la tramuntana nos refrescaba las ideas, rodeado de amigas y buenos amigos y tomando cava bien fresco... que más quiero?



1 comentario:

  1. Moltes gràcies Oscar,per escriure coses tan macas de mi..., també ha estat un plaer per a mi el poder compartir una tarda molt agradable amb tots vosaltres!!!

    ResponderEliminar