martes, 1 de marzo de 2011

FLOREN

01 Març Febrer 2011
Nom: FLOREN
Lloc: Gasolinera, Cadaqués
Des del balcó de casa el Floren es pot sentir el Cadaqués autèntic, el carrer és ple de bugambilles, fresquet a l’estiu i acollidor a l’hivern, pujant pel rastell trobem el seu Restaurant Es Balconet on ell cuina una exquisida sel.lecció de plats mediterranis amb molt de bon gust... és curiós que tots els bons restaurants estiguin amagats, què ho farà?... En Floren apart de ser un xef excel.lent és un tio guapo, a més de simpàtic i divertit i amic de cervesetes, feia dies que no el veia i el trobi per sorpresa amb la seua filla Lucía a la gasolinera, amb el cotxe en marxa surto disparat perquè no em vull perdre el moment, els cotxes francesos que volien posar gasolina fan cua amb cara de no entendre què passa, estan perfectes els dos i en uns segons els faig la foto, i quina foto!! Gràcies Floren i Lucia!

Desde el balcón de casa de Floren se puede sentir el Cadaqués auténtico, la calle es llena de bugambillas, fresquito en verano y acogedor en invierno, subiendo por el rastell encontramos su Restaurante Es Balconet donde él cocina una exquisita selección de platos mediterráneos con muy buen gusto... es curioso que todos los buenos restaurantes estén escondidos, qué lo hará?... Floren aparte de ser un chef excelente es un tio guapo, además de simpático y divertido y amigo de cervecitas, hacía días que no lo veía y lo encuentro por sorpresa con su hija Lucía en la gasolinera, dejo el coche en marcha y salgo disparado porque no me quiero perder ese momento, los coches franceses que querían poner gasolina hacen cola con cara de no entender qué pasa, están perfectos los dos y en unos segundos les hago la foto, y qué foto!!! Gracias Floren y Lucia!

3 comentarios:

 1. Oscar! Moltes gracies per aquesta foto tan autentica. Només aclarir-te que la meva filla es diu Lucía i no Julia. Si ho canvies la teva feina seria perfecte! Ens veiem aviat!

  ResponderEliminar
 2. Felicitats a tots! Al Oscar per la foto i el text amb qui coincideixo al 100% i però als fotografiats per ser com son. Floren, la Lucia esta guapíssima!!

  ResponderEliminar
 3. La fotografia de Floren representa como el es... joven, guapo y rebelde.
  Lucia es preciosa.
  Enhorabuena

  ResponderEliminar