viernes, 11 de marzo de 2011

JORDI

11 Març 2011
Nom: JORDI
Lloc: Passeig, Cadaqués

En Jordi és el Baró del bon rotllo, el príncep del “cachondeo” i el Rei de la festa sense dubte! Quan comença a explicar històries un no para de riure fins que les llàgrimes s’escapen dels ulls i broten i broten fins inundar la sala... és trepidant, més salat que una anxova i més viu que un rogeret en alta mar, divertit com ningú és molt estimat pels qui el coneixen i jo m’hi incloc en ells... li fa la competència a en Buñuel amb els seus vídeos surrealistes de les festes que assisteix, té caràcter autèntic 100% cadaquésenc i si cal té una punt de mala llet. És el ferrer del poble, un artista del metall i un ciclista/acròbata de competició, aquest any ens va fer disfrutar molt amb el seu paper de Manelic als pastorets... Salut amic!

Jordi es el Barón del buen rollo, el príncipe del cachondeo y el Rey de la fiesta sin duda! Cuando empieza a explicar historias uno no para de reir hasta que las lágrimas se le escapan de los ojos y brotan y brotan hasta inundar la sala... es trepidante, más salado que una anchoa y más vivo que un “rogeret” en alta mar, divertido como nadie es muy querido por quien lo conoce y yo me incluyo entre ellos... le hace la competencia a Buñuel con sus vídeos surrealistas de las fiestas que asiste, tiene carácter auténtico 100% cadaquésenc y si hace falta tiene una punto de mala leche. Es el herrero del pueblo, un artista del metal y un ciclista/acróbata de competición, este año nos hizo disfrutar mucho con su papel de Manelic en els Pastorets... Salud amigo!

1 comentario:

  1. Un gran escrit, per un gran home, només dir que era en Lluquet a "els Pastorets", ja que en Manelic és de "Terra baixa"

    ResponderEliminar